maandag 4 maart 2013

Gevulde eieren maken, goedkoop, lekker en eenvoudig

Gevulde eieren maken met kerriepoeder
Altijd lekker; gevulde eieren. Bovendien zijn gevulde eieren gemakkelijk te maken en een goedkoop alternatief voor een snack op een feestje.
U heeft nodig:
eieren
mayonaise
kerriepoeder
spuitzak
Kook uw eieren en laat ze afkoelen in koud water. Snijd het ei doormidden en haal het eigeel uit het ei met een lepeltje. Ik spoel daarna het wit van het ei af zodat u geen restanten van het eigeel meer op het ei aantreft.
Neem een bord en een vork. Prak het eigeel met een
Meng het eigeel met de mayonaise en kerriepoedervork. Voeg kerriepoeder en mayonaise toe aan uw eigeel en roer alles goed door elkaar. De hoeveelheid is afhankelijk van uw smaak. Proef een paar keer. Vul uw spuitzak met het eigeelmengsel en vul uw eieren op.
Om ervoor te zorgen dat uw eieren blijven staan snijd u met een mesje aan de onderkant van het ei een klein beetje weg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten